A cociña de Andersen

Blog do obradoiro de cociña do Colexio Andersen

receitas, artigos, sabías que? trucos, +cociñas, cociñando palabras, de cine, de literatura

▼
xoves, 11 de febreiro de 2021

ORELLAS

›
 TEMPO DE ENTROIDO...E NON PODEN FALTAR AS ORELLAS!!!!!!! Hai moitas, moitas receitas de orellas. Todas ricas, moi ricas, riquísimas. Pero h...
mércores, 16 de decembro de 2020

CANAS DE CREMA PASTELEIRA

›
  CANAS DE CREMA PASTELEIRA                  Ingredientes          Masa milfollas ( 12 cilindros metálicos) Preparación 1.    ...
venres, 13 de novembro de 2020

TARTA DE CASTAÑAS

›
  TARTA DE CASTAÑAS              Ingredientes           Tres pranchas de masa de biscoito xenovés          (ver receita en A cociña ...

EMPANADA DE ATÚN

›
  Despois de dúas sesións de doces, pasamos a dúas receitas salgadas. E tocounos lidiar coa masa follada... EMPANADA DE ATÚN          Ingr...

QUICHE LORRAINE

›
  E seguindo coas masas salgadas non podemos esquecernos da masa quebrada da quiche. Un bo recheo e... QUICHE   LORRAINE                   I...
›
Inicio
Ver versión web
Con tecnoloxía de Blogger.