receitas, artigos, sabías que? trucos, +cociñas, cociñando palabras, de cine, de literatura

mércores, 15 de febreiro de 2017

FILLOAS

ENTROIDO! (1ª parte)
Este ano imos tirar de cociña e ímonos poñer galdrumeiros.
As peperetadas que non falten e que os nosos bandullos, jrandes ou pequenos, non sofran coa falta de doce.
Nada mellor que reeditar as receita das filloas, recheas de nata cuns fiiños de chocolate para emborrallar o branco recheo. Simplemente con ollar as instantáneas do momento podedes imaxinar os momentos vividos.
Este ano imos a por todas!



FILLOAS
           
Ingredientes para a masa

·         6 ovos
·         Un vaso de leite
·         100 g de azucre
·         100 g de fariña barutada

Preparación

1.    Misturar todos os ingredientes e bater ata que estean integrados.

2.   Nunha tixola quente, untada con manteiga ou touciño, verter unha cantidade suficiente do preparado para que cubra toda a superficie da tixola.

3.   Cando os bordos da filloa estean torrados lixeiramente, voltear a filloa e cocela polo outro lado.

4.   Cando arrefríen, reenchelas ao gusto.

Doces esceas do proceso na cociña...















Ningún comentario:

Publicar un comentario