Benvidos ao curso 2018-2019!
Xa estamos de volta e temos as mans de novo na masa! Un novo grupo de curiosos e curiosas está disposto a deixarse levar pola emoción dos sabores e da maxia da cociña. COMEZAMOS!
Levamos un montón de receitas e ás veces temos que mirar cara atrás e rescatar técnicas ou receitas de toda a vida. Necesitamos que se lancen a cociñar e que disfruten con receitas que saen si ou si.
E puxemos sobre a mesa a...
TARTA DE AMÉNDOA ou DE SANTIAGO
Ingredientes
·
250 g de fariña de améndoa
·
250 de azucre
·
Rela dun limón
·
4 xemas de ovo
·
Unha copiña de coñac
·
4 claras a punto de neve
Preparación
1. Mistúranse todos os ingredientes
menos as claras que se deixan para o último momento e agregaranse con
movementos envolventes para que non baixen.
2. Nun molde encamisado (manteiga / fariña)
botar a masa resultante (é moi aconsellable forrar o fondo do molde con papel
de forno)
3. Ao forno (previamente prequecido) a
180º / 20´- 30´aprox.
4. Arrefriar e salferir con azucre
glas.
Ningún comentario:
Publicar un comentario