Seguindo esta máxima tocoulle o turno á LASAÑA
Ás veces os vexetais non se ben recibidos nas viaxes gastronómicas e por iso convén metelos si ou si nos pratos elaborados na nosa cociña.
O certo é que non quedou nin a proba. foi como si pasara una galerna polo bandexa da lasaña. Deus, ata un botouse a dar lambetadas no prato. Cousas veredes!
LASAÑA VEXETAL
Ingredientes
·
Placas de lasaña de espinacas
· Pemento verde, amarelo e vermello
·
Champiñón laminados
·
Tomate triturado frito
· Manteiga
·
Queixo parmesano
· Perexil
· Allo
·
Aceite de oliva
·
Sal e pementa
Preparación
1.
Seguir as recomendacións do fabricante para cocer a pasta.
2.
Cocer un pouco a salsa de tomate.
3. Saltear os champiñóns cun pouco de allo, perexil, pementa, sal e aceite. E noutra tixola saltear os pementos troceados en xuliana cun chisco de sal
4. Untar o fondo da bandexa cun pouco de manteiga. incorporar dúas culleradas de salsa de tomate. Colocar unha placa para lasaña + capa de tomate + capa de pementos e champiñóns + un pouco de parmesano relado. Tapar con outra placa de pasta e así ata acabar os ingredientes.
5. Rematar cunha placa de pasta, recubrila con salsa de tomate e relar enriba abundante queixo.
6. Ao
forno 20´aprox./ 200ºC. Retirar e servir.
Ningún comentario:
Publicar un comentario