receitas, artigos, sabías que? trucos, +cociñas, cociñando palabras, de cine, de literatura

xoves, 28 de abril de 2016

TORTILLA CON QUEIXO DE ARZÚA E PEMENTO VERDE

Delicioso bocadiño, co pequeno toque do QUEIXO DE ARZÚA que lle reforzaba aínda máis a cremosidade do noso entrante. Gustou e gañamos novos "clientes" para a receita, xa que algúns dos comensais tiveron que renderse (non lles gustaba o queixo) á evidencia da degustación.

Noraboa!







TORTILLA CON QUEIXO DE ARZÚA E PEMENTO VERDE
           
Ingredientes

·         300 g de patacas
·         Un pemento  verde
·         5 ovos batidos
·         Unha cebola
·         Queixo de Arzúa
·         Aceite
·         Sal

Preparación

1.    Quecer o aceite e sofreír a cebola picadiña.

2.  Engadir os pementos cortados en taquiños miúdos. Engadir as patacas (previamente lavadas e cortadas). Rematar de sofreír todo.

3.   Bater os ovos e engadir todo o sofrito ben escorrido de aceite. + Anacos de queixo en taquiños.

4.    Callar o preparado. Cando estea volteámola e callámola polo outro lado.