EMPEZAMOS UN NOVO CURSO, 2016-17!
GRAZAS ás máis de 2200 visitas recibidas ao longo desta andaina culinaria e a todos e todas que nos animan a traballar nos fogóns do noso colexio.
Este ano queremos ampliar aínda máis a nosa proposta escolar e culinaria, temos novas ideas que iremos desenvolvendo ao longo do curso, sempre coa mente posta en APRENDER APRENDENDO desde o noso obradoiro de cociña. Contamos coa ilusión e participación de todos e todas. Grazas por seguir aí.
E que mellor que botar unhas canas ao aire para deleite dos máis galdrumeiros. Este ano o noso obradoiro vai contar cun grupo entregado e para mostra aquí tedes esta sinxela e exquisita receita e oao noso equipo coas mans na masa.
CANAS FRITIDAS CON NATA
Ingredientes
·
210 g de fariña
·
50 ml de viño branco
·
50 ml de leite
·
50 ml de aceite de
xirasol
·
Chisco de sal
Preparación
1. Nun bol, mesturar todos
os ingredientes ata formar unha bóla que se poida manexar.
2.
Traballar un tempo a
masa. Estirala nunha superficie moi fina.
3. Encanutillar cos moldes e fritir en abundante aceite quente.
4. Desmoldar e deixar arrefriar.
5. Rechealas coa nata montada e esparexer co azucre glace.