...PROBA SUPERADA!!!!!!!!!!!!!!!!
TARTALETAS DE LIMÓN E MERENGUE
Ingredientes
Masa quebrada (ver
receita: tarta de limón e merengue)
Crema:
1.
Rela de limón
2.
Zume dun limón
3.
4 xemas de ovo
4.
150 g de azucre glas
5.
200 ml de nata montada
6.
40 g de manteiga
Merengue suizo:
1.
2 claras de ovo (75 g)
2.
150 g azucre glas
Preparación
1. Crema: Mesturar xemas + manteiga abrandada + azucre + zume de limón.
Quecer a lume suave e removendo ata obter unha crema homoxénea.
Arrefriala.
Montar a nata e engadila de forma envolvente.
2. Merengue: Quecer as claras + azucre
ao baño María ata que chegen aos 65º-70º. Sen retiralas do baño María, montalas
co batedor eléctrico ata que estean ben firmes.
3. Rechear as tartaletas de
masa quebrada coa crema + merengue suizo e gratinalas no grill do forno ou co
soplete de cociña.
Ningún comentario:
Publicar un comentario