Seguramente que as Festas nos sentaron ben a todos, pero por precaución imos preparar algo sinxelo e fácil de dixerir. Espero que este novo ano siga ofrecéndonos sorpresas culinarias.
ROLIÑOS
DE ATÚN E AGUACATE
Ingredientes
·
8 rebandas de pan de
molde sen cortiza
·
1 pemento morrón
·
2 ovos cocidos
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2 culleradas de tomate
frito
·
1 aguacate
·
1 ceboliña
·
100 g de atún en aceite
·
5 paliños de surimi
·
12 olivas
·
1 cenoria
·
Maionesa, pemento doce,
perexil e sal
Preparación
1. Limpar e lavar a
ceboliña. Escorrer as olivas e o pemento. Pelar e desosar o aguacate.
2. Picar todos os
ingredientes e mesturalos nun bol. + atún escorrido + maionesa + tomate frito.
Integralos todos.
3. Dispoñer dúas rebandas
montadas lixeiramente unha sobre outra sobre papel film de cociña. Aplanalas e
estender o recheo sobre elas. Enrolalas
e envolvelas no film. Reservalas na neveira.
4. Retirar o film e untalas
con maionesa. Esparexer a cenoria lavada e relada por riba + perexil picado +
pemento doce.
5.
Cortar os roliños en
toradas grosas e servir.
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