receitas, artigos, sabías que? trucos, +cociñas, cociñando palabras, de cine, de literatura

xoves, 30 de marzo de 2017

MILFOLLAS DE COCIDO

Comezamos con esta suculenta e orixinal versión en tosta do cocido galego...PARA DISFRUTAR!
Sinxela de facer, espectáculo visual e polas opinións de todos os que probaron...MANXAR DIVINO! UN COCIDO EN DOUS BOCADIÑOS!







MILFOLLAS DE COCIDO
           
Ingredientes

·         Friame de ourella
·         Friame de lacón cocido
·         Puré de patacas
·         Grelos ao natural en conserva
·         Puré de garavanzos
·         Chourizo
·         Aceite , pemento e sal
·         Pan
                                              
Preparación

1.    Preparar o puré de pataca segundo o fabricante.
2.    Triturar os grelos na súa auga e escorrelos. Misturalos co puré.
3.    Tostar o pan en rebandas.
4.    Picar o chourizo e secalo ao máximo para facer un “sal”.
5.    Golpe de microondas coa ourella e o lacón.
6.    Montar a milfollas do seguinte xeito
 Ourella
 Puré de garavanzos
 Lacón
 Puré de grelos+patacas co sal de chourizo  
 Pan torrado                                                
7.    Chisco de aceite de oliva e pemento para coroar.


Ningún comentario:

Publicar un comentario