Comezamos con esta suculenta e orixinal versión en tosta do cocido galego...PARA DISFRUTAR!
Sinxela de facer, espectáculo visual e polas opinións de todos os que probaron...MANXAR DIVINO! UN COCIDO EN DOUS BOCADIÑOS!
Sinxela de facer, espectáculo visual e polas opinións de todos os que probaron...MANXAR DIVINO! UN COCIDO EN DOUS BOCADIÑOS!
MILFOLLAS DE COCIDO
Ingredientes
·
Friame de ourella
·
Friame de lacón cocido
·
Puré de patacas
·
Grelos ao natural en conserva
·
Puré de garavanzos
·
Chourizo
·
Aceite , pemento e sal
·
Pan
Preparación
1. Preparar o puré de pataca segundo
o fabricante.
2. Triturar os grelos na súa auga e
escorrelos. Misturalos co puré.
3. Tostar o pan en rebandas.
4. Picar o chourizo e secalo ao
máximo para facer un “sal”.
5. Golpe de microondas coa ourella
e o lacón.
6.
Montar a milfollas do seguinte xeito
Ourella
Puré de garavanzos
Lacón
Puré de grelos+patacas co sal de chourizo
Pan torrado
7. Chisco de aceite de oliva e
pemento para coroar.
Ningún comentario:
Publicar un comentario