ENTROIDO! (3ª parte)
Terceira e última entrega por este ano para encher os bandullos. Temos máis variantes para esta receita pero ímolas estirar para outros anos, o mesmo que teremos que estirar a, e ben estirada, masa das orellas.
Terceira e última entrega por este ano para encher os bandullos. Temos máis variantes para esta receita pero ímolas estirar para outros anos, o mesmo que teremos que estirar a, e ben estirada, masa das orellas.
ORELLAS
Ingredientes
· 3 ovos
· 1/2 kilo aprox.
· Rela de limón
·
100 g de manteiga de porco
· Belisco de sal
·
Azucre
·
Aceite
Preparación
1. Amasar todos os ingredientes e a
fariña botala pouco a pouco ata que a masa forme unha bóla e non se pegue ás
mans e ao recipiente.
2. Repousar a masa media hora
aprox.
3. Estirar a masa moi fina e
fritilas en aceite moi quente. Escorrelas e engadirlles azucre.
Ningún comentario:
Publicar un comentario